Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Από τα "Ελευθέρια" εις την Πόλιν


Τομάτας 1.

Βραχονησίδα Έρευνας "Ελευθερία 33"



Τομάτας > 1. > 2. > 3. > 4. > 5. > 6. > 7. > 8. > 9. > 10. > 11. > 12.

Ο Τομάτας με ένα του βήμα βρέθηκε στον θάλαμο υποδοχής της υπηρεσίας τα «Ελευθέρια», οργάνου της Διεθνούς Κυβέρνησης - «ΔΙ.ΚΥ.», στα υπόγεια προάστια της Κωνσταντινούπολης γυμνός όπως τον γέννησε η μάνα του.

Φ.Α.ΣΤ.Ο.
Φ.Α.ΣΤ.Ο.
 Η λυχνία συνδυασμού μέγα-υπέρυθρου φάσματος / ψευδοηλιακού φωτός -- η οποία ανιχνεύει οποιαδήποτε ανόργανη ξένη ύλη κρυμμένη στις κοιλότητες του σώματος ακόμη και υποδερμικά, κάνοντας το σχήμα της να φαίνεται λευκό και φωτεινό μέσα στο κόκκινο πορτοκαλί υπόβαθρο φωτός που διαχέει στον χώρο -- ήταν τοποθετημένη στο κέντρο του τεράστιου θαλάμου με τα διάφορα χωρίσματα και από τις δύο πλευρές, και μεταμόρφωνε τον χώρο στα μάτια του.

 Νόμιζε ότι έβλεπε το Γκραν Κάνυον κατά την δύση του ηλίου όπως το θυμόταν από τον φορητό αναπαραγωγό σταθερών ολογραμμάτων «Φ.Α.ΣΤ.Ο.», που είχε ξεμείνει στην βραχονησίδα έρευνας «Ελευθερία 33» κάπου στο Αιγαίο πέλαγος από τον γέρο «συνερευνητή» του, τον ΑετόςΧωρίςΦτεράΠουΖειΚάτωΑπόΤοΝερό, έναν Αμερικάνο Ινδιάνο υποβρυχιοναύτη, που χάριν συντομίας τον φώναζε Υδραετό.

 ***Ο Υδραετός τελικά απεβίωσε εκεί εκτελώντας ποινή ισόβιας «έρευνας», επειδή κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να «δηλητηριάσει» με «μολυσμένο» ατμοσφαιρικό αέρα όλους τους συναδέλφους του στο υποβρύχιο φορτηγό που δούλευε. Σκοπός του ήταν, να κλέψει το φορτίο, το δυσεύρετο ειδικό οργανικό λίπασμα που προοριζόταν για τις υπόγειες φυτείες κέδρων του Λιβάνου, οι οποίες διοχέτευαν το οξυγόνο που εξέπεμπαν στον προστατευτικό θόλο της πόλης «Ναός της Ιερουσαλήμ». Αν και οι μετατροπείς οξυγόνου παρείχαν αναπνεύσιμο αέριο πολύ πιο φθηνά από το κόστος των υπόγειων φυτειών, αυτές παραδόξως συνέχιζαν να λειτουργούν και να προβάλλονται ως επίτευγμα.***

  • Συνδυασμένη Συχνότητα Εκπομπής Ασθενούς Ακτινοβολίας Σώματος  --> ΣΕΑΣ έχει διαφορετική τιμή στον καθένα μας.
  • Ατομικός Ιριδικός Λογάριθμος  x  π(=3,14....) = Ιριδιτότης --> ΙΡ έχει διαφορετική τιμή στον καθένα μας.
  • Αριθμός Ατομικής Αναγνώρισης --> ΑΑΑ


  • - 54...., ακούστηκε η μεταλλική συνθετική φωνή της Διεκπεραιώτριας Πύλης «ΔΙ.ΠΥ.» 
    - Πλησίασε προς παραλαβή ιματισμού διαβίωσης!

     Ο Τομάτας δεν θυμόταν καλά τον ΑΑΑ του αλλά κοιτάζοντας γύρω και πίσω του δεν είδε κανέναν άλλον και έτσι κατάλαβε ότι επρόκειτο γι' αυτόν. Πλησίασε στην θυρίδα παραλαβής αντικειμένων και πήρε τον ιματισμό με αργές αδέξιες κινήσεις.

     Πρώτα φόρεσε τα ειδικά ισοθερμικά εσώρουχα και κάλτσες τα οποία είναι απορροφητικά κάθε είδους υγρού του σώματος, με το οποίο φορτίζονται οι μικροσυσσωρευτές που τροφοδοτούν ενέργεια στο ενσωματωμένο σύστημα μικροκλιματισμού, και έτσι διατηρείται σταθερή θερμοκρασία μικροπεριβάλλοντος στο σώμα.  Αισθάνθηκε λίγο παράξενα αλλά και πολύ άνετα συγχρόνως.

    Στην συνέχεια πήρε το κυρίως ένδυμα και άρχισε να το περιεργάζεται. Αυτό το ολόσωμο ένδυμα αγκαλιάζει κυριολεκτικά το σώμα, δίδοντας τελικό σχήμα σώματος κλασσικά αρμονικό, με ελεγχόμενα ανοίγματα, αδιάβροχο, κατασκευασμένο από ένα σύνθετο υλικό με δύο όψεις.

     Στην εξωτερική του επιφάνεια είναι τόσο ανθεκτικό ώστε να μην υπόκειται σε φθορά τουλάχιστον ορατή, με σύνθεση χημική σε εξέλιξη συνεχή, ούτως ώστε σκόνη, λάσπη, χρώμα και κάθε ρύπος να γίνονται καταλύτης και στοιχεία αυτής και έτσι να αναπαράγονται φθαρμένα στοιχεία του υλικού, και να διατηρείται το ένδυμα πάντοτε καθαρό και σχεδόν άφθαρτο. 

     Στην εσωτερική του επιφάνεια είναι φιλικότατο προς το σώμα. Έχει ακόμη και ενσωματωμένη «έξυπνη σκόνη», δηλαδή μικροσκοπικές συσκευές, σχεδόν αόρατες, που περιέχουν αισθητήρες με ειδικές απολήξεις, ιατρικούς μικροϋπολογιστές και επικοινωνιακές δυνατότητες,  και οι οποίες συγκεντρώνουν, αξιολογούν δεδομένα του σώματος και παρέχουν προληπτικά ιατρικό διαγνωστικό υλικό. Στα ακριβότερα μοντέλα υπάρχουν σε διασπορά και σε κρίσιμα σημεία μικροόργανα, τα οποία εκτελούν θεραπευτικά προγράμματα ανά περίπτωση.

     Κάποια στιγμή ο Τομάτας κατάφερε να μπει μέσα στο ένδυμα και να φορέσει και το μέρος της στολής που ήταν τα υποδήματα. Ήταν έτοιμος! Σχεδόν ...
    Σχέδιο από τον Στράτο
     Κάτι κρεμόταν από τον δεξί του ώμο! Πήρε στα χέρια του τον εύκαμπτο μετατροπέα αναπνεύσιμου αερίου και δημιουργό μικροπεριβάλλοντος, ο οποίος δρα καταλυτικώς σε οποιαδήποτε ένωση με ατμοσφαιρικό αέρα και παράγει αναπνεύσιμο αέριο, δημιουργώντας γύρω από το πρόσωπο ένα ατμοσφαιρικό μικροπεριβάλλον κατάλληλο για να αναπνέουν οι άνθρωποι.

     Τον τοποθέτησε στην ειδική θέση του ενδύματος στον αριστερό ώμο και κατευθύνθηκε προς την έξοδο.

     - Άνοιξε την παροχή αναπνεύσιμου αερίου ... ακούστηκε ξανά η ΔΙ.ΠΥ.

     - «Shit»! σκέφτηκε ο Τομάτας χωρίς να ξέρει πραγματικά τι σημαίνει αυτή η λέξη, απλώς και μόνο ενθυμούμενος την έκφραση που έπαιρνε το πρόσωπο του φίλου του γέρο-Ινδιάνου "συνερευνητή", του Υδραετού όταν την έλεγε. Τα χέρια του πάντως κινήθηκαν να εκτελέσουν την εντολή.

     - Έξοδος ανοικτή. Μεταβείτε στον εξωτερικό διαδρομοδό ...

     Ο Τομάτας με ένα άλλο του βήμα διαπέρασε την έξοδο που ήταν «ανοικτή» γι' αυτόν κατόπιν εντολής της ΔΙ.ΠΥ.

     Στο μικρό χρονικό διάστημα που διήρκεσε η διάβαση, έχασε το σωματικό του βάρος, είδε τα πάντα γύρω του να λευκαίνουν υπερβολικά από το πολύ φως και ένοιωσε κάποια ευγενική δύναμη να τον ωθεί στην άλλη πλευρά!

     ***Αναρωτιέσαι πως έγινε αυτό;
     Αρκετά χρόνια πριν οι μεταφυσικοί πρώτοι με διάφορες εικασίες και στην συνέχεια οι επιστήμονες με διάφορες έρευνες ασχολήθηκαν με τις Διαστάσεις. Για πολλά χρόνια σημαντικά κεφάλαια και εργαστηριακές ώρες δαπανήθηκαν για να εδραιωθεί η Διαστατική.
     Η νέα αυτή επιστήμη απέδειξε ότι στα ανώτατα άκρα της κλίμακας μέτρησης του μεγέθους τους, οι υλικές διαστάσεις υπόκεινται  σε κάποιου είδους χαλαρής απόκλισης και έτσι αναπτύσσεται διαπερατότητα, ενώ αντιθέτως σταθερή σύγκλιση, πυκνότητα και αδιαπερατότητα παρουσιάζεται στα κατώτατα άκρα της κλίμακας μέτρησης, και έτσι η ύλη παρουσιάζει ανάλογες του μεγέθους, διαφορετικές ιδιότητες, έως και τελείως αντίστροφες.

    Διαστάσεις
     Αυτή η γνώση εφαρμόστηκε στην μετάβαση από το ένα σημείο σε ένα άλλο, δια της διαπέρασης της ύλης από τις διάφορες «οπές» οι οποίες παρουσιάζονται στα ανώτατα μεγέθη των διαστάσεων της ύλης και λειτουργούν αντιθέτως της βαρύτητας, δηλαδή απωθούν δεν έλκουν και ονομάζονται Λευκές Οπές εν αντιθέσει με τις Μελανές Οπές οι οποίες έλκουν τα πάντα προς τον πυρήνα τους και παρουσιάζονται στα κατώτατα μεγέθη.
     Βεβαίως, το μόνο που απέμενε στους ερευνητές - εφαρμοστές έρευνας ήταν να εφαρμόσουν την θεωρία του μεγάλου Έλληνα καθηγητή της Διαστατικής του αρχαίου Πανεπιστημίου Βορείας Ηπείρου, κυρίου Διογένη Διΰλη.
     Αυτή εθεώρει ότι εάν ένα κύμα ειδικής φωτεινής ακτινοβολίας, επιταχυνόμενης συχνότητας πέραν των φυσικών ορίων επανάληψης, διαρκώς κινούμενο προσεγγίζει και απομακρύνεται από μόρια της ύλης (με κλασματική τιμή λόγου προσέγγισης - απομάκρυνσης υπέρ της προσέγγισης), αυτά υπό την επίδραση των φωτονίων «πείθονται ότι μεγαλώνουν», με αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται ως «μεθυσμένα» και να χαλαρώνει η συνοχή τους χωρίς όμως να αποδομείται η ύλη, η οποία έτσι αποκτάει τις ιδιότητες που παρουσιάζονται στα ανώτατα μεγέθη των διαστάσεων, δηλαδή γίνεται Λευκή Οπή.***

    (Συνεχίζεται)

    Τομάτας > 1. > 2. > 3. > 4. > 5. > 6. > 7. > 8. > 9. > 10. > 11. > 12.


    Άδεια Creative Commons

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου