Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Νέα Ζωή


Τομάτας 3.

Κριστ Ο'Σάντυ

Τομάτας > 1. > 2. > 3. > 4. > 5. > 6.  > 7. > 8. > 9. > 10. > 11. > 12.

Ράδιο - Διείσδυση ΡΑ.ΔΙ.
Ράδιο - Διείσδυση  ΡΑ.ΔΙ.
Πάντως αυτά που μετέδιδε το Ράδιο-Διείσδυση - «ΡΑ.ΔΙ.», (στην αρχή το λέγανε Ράδιο-Αρβύλα, αλλά στην συνέχεια άγνωστο για ποιόν λόγο, άλλαξε ονομασία) το οποίο διακινούσε τις πιο αξιόπιστες πληροφορίες, μέσω μίας πολύ έξυπνης διείσδυσης στα κυκλώματα και εκμεταλλευόμενο κάποια από τα εξαρτήματα του ιματισμού, ανέφεραν ότι τα αίτια της ΜΕΓΑ.ΓΕ.ΚΑ. ανεζητούντο στο προβοκατόρικο ενεργητικό του παρελθόντος της Διεθνούς Κυβέρνησης - «ΔΙ.ΚΥ.» (πρώην Διεθνούς Γενικής Εταιρείας - «ΔΙ.ΓΕΝ.Ε.») και του οργάνου της Μαζ Λυνμπάντεν, ο οποίος εθεωρείτο ως αρχηγός της παλαιάς Διεθνούς Τρομοκρατίας - «ΔΙ.ΤΡΟ.» που υποτίθεται προκάλεσε την ΜΕΓΑ.ΓΕ.ΚΑ.

Η ΔΙ.ΓΕΝ.Ε. είχε δημιουργηθεί από τις συναινετικές έως και υποχρεωτικές (κατόπιν επιθετικών προσφορών) εξαγορές και συγχωνεύσεις των εταιρειών όλων των ειδών, τραπεζικών, κατασκευαστικών, βιομηχανικών, εμπορικών, μεταφορικών, επικοινωνιών, ιατρικών, επιστημονικών, εκπαίδευσης, ειδών διατροφής, ανθρωπιστικών, θρησκευτικών, μεταφυσικών και μυστικών, δηλαδή όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, με μοχλό τις χρηματιστηριακές μετοχές αυτών που περιήλθαν σε περίοδο χαμηλών τιμών αντί ψιχίων  στην κατοχή της παραπάνω.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙ.ΓΕΝ.Ε. ουσιαστικά εξουσίαζε δικτατορικά μέσω συνεδριάσεων-μονολόγων και αποφάσεων-διαταγών, ο πρόεδρος Κριστ Ο'Σάντυ - «Κ.Ο.Σ», ο οποίος κατείχε το δικαίωμα τρόπου επιλογής του τρόπου ζωής των κατοίκων της Γης, αφού αυτός αποφάσιζε δια του ελέγχου της μονοπωλιακής διεθνούς παραγωγής και προσφοράς τι θα φάμε, τι θα πιούμε, πως θα ντυθούμε, πως και που θα μετακινηθούμε, τι θα πληροφορηθούμε, τι θα πιστεύουμε ...

Η ΔΙ.ΓΕΝ.Ε. λοιπόν είχε φροντίσει πριν την ΜΕΓΑ.ΓΕ.ΚΑ. να αγοράσει σε εξευτελιστικές τιμές και για εκατοντάδες χρόνια το δικαίωμα κάθε είδους εργασιών στο υπέδαφος όλων των μεγάλων πόλεων της Γης, με σκοπό διάφορες έρευνες για επιστημονικούς σκοπούς (γεωλογικούς, σεισμολογικούς, αρχαιολογικούς) όπως έλεγε, διαθέτοντας πάντως τεράστια χρηματικά ποσά, τα οποία άντλησε όμως, από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και με την έκδοση μετοχών χωρίς δικαίωμα ψήφου, με κυρίως αγοραστές αυτών, τις δημοτικές επιχειρήσεις των πόλεων!!!

Κατόπιν κατασκεύασε κάτω από τις πόλεις αυτές (Ιερουσαλήμ, Κωνσταντινούπολη, Αθήνα, Ρώμη, Βερολίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες, Στρασβούργο, Λονδίνο, Μόσχα και άλλες πολλές) χώρους διαβίωσης και εργασίας για εκατομμύρια ανθρώπους, πάντως όχι για όλους.

Ο θόλος της Ναός της Ιερουσαλήμ
Ο θόλος της «Ναός της Ιερουσαλήμ»
Παραδόξως στην πόλη «Ναός της Ιερουσαλήμ», εκτός από του υπόγειους χώρους, είχε κατασκευάσει πριν την καταστροφή ένα τεράστιο γυάλινο θόλο ελεγχόμενης διαφάνειας, το σχήμα του οποίου έμοιαζε με τρούλο ναού, ως τιμής ένεκεν δώρο στην πόλη για την προστασία της από την μόλυνση του περιβάλλοντος.

Αυτός ο θόλος κάλυπτε όλη την παλαιά πόλη με τους επτά λόφους, στο κέντρο της οποίας ανηγέρθει αργότερα ο Ναός. Η πόλη «Ναός της Ιερουσαλήμ» όπως μετονομάστηκε, ήταν η μόνη στον κόσμο που κάποιος μπορούσε να διαβιώσει στην (έστω, προστατευόμενη) επιφάνειά της. (Ή μήπως δεν ήταν η μόνη; ...)

 Η ΔΙ.ΓΕΝ.Ε. είχε επίσης σε στάδιο παραγωγής - αποθήκευσης στα διάφορα υπόγεια εργοστάσια - αποθήκες τα οποία λειτουργούσαν πριν την ΜΕΓΑ.ΓΕ.ΚΑ., αλλά και έτοιμα προς παράδοση προϊόντα για την αρτιότερη υποστήριξη του τρόπου διαβίωσης των μελλοντικών κατοίκων των υπογείων αυτών χώρων. (Δηλαδή, ιματισμούς διαβίωσης, συνθετικά φαγητά και ποτά μεγάλης διάρκειας ζωής, ηλεκτρονικές συσκευές και μικροσυστήματα κ.α. απαραίτητα για την καθημερινή ζωή.)

Οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι της εποχής δέχτηκαν ως «Μάννα εξ ουρανού» τις υπόγειες κατοικίες στις οποίες τους καλούσε ο Κ.Ο.Σ. για να σωθούν. Από τα ηχεία και τις οθόνες χιλιάδων, μικρών, σφαιρικών, εξαπτέρυγων ιπτάμενων μηχανών, άρχισε η γενική αναγγελία της καταστροφής και η έκκληση για συγκέντρωση του πληθυσμού στα σημεία που του υποδεικνυόταν.

 Σ' αυτά τα καθορισμένα σημεία υπήρχαν κέντρα υποδοχής, τα οποία παρείχαν ιματισμό και άλλα απαραίτητα είδη διαβίωσης για να ενδύονται αυτοί που θα κατέβαιναν κάτω (Τελικά, ένα μικρό μέρος από το απόθεμα εγκαταλείφθηκε σ' αυτά τα σημεία και παρέμεινε επάνω).

 Όλοι βέβαια γνώριζαν ότι ο Κ.Ο.Σ. είναι λαμπρός και διαπρεπέστατος πανεπιστήμονας, αρχιτέκτονας, εφευρέτης και μεγαεπιχειρηματίας, ανθρωπιστής και φιλάνθρωπος (καθ' ότι ήταν και κάτοχος όλων των ανθρωπιστικών και φιλανθρωπικών εταιρειών).

Τώρα όμως ο Κ.Ο.Σ. αναδεικνύοταν ως «σωτήρας» του ανθρώπινου γένους και θεωρείτο σίγουρα ως ο «Μέγιστος των Αγίων», αν όχι κάποιος άλλος ακόμη πιο μεγάλος, «Μέγας» δηλαδή και με συγκεκριμένους τίτλους ως προς την «δημιουργική -  αρχιτεκτονική» του ιδιότητα.

 Η Νέα Ζωή άρχισε!

(Συνεχίζεται)

Τομάτας > 1. > 2. > 3. > 4. > 5. > 6.  > 7. > 8.  > 9. > 10. > 11. > 12.


Άδεια Creative Commons

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου